Kuten moni jo tietää työskentelen hyvin naisvaltaisella alalla ja erittäin paljon naisvaltaisessa työpisteessa. 46 hoitajaa ja sihteeriä, 1 mies. Voitte arvata milläinen kälätys, ylin ystävyys ja selkään puukotus kierre täällä vallitsee.. Kaikesta ja varsinkiin itsestää täytyy tehdä jumalaton numero, mikään ei ole ikinä hyvin ja plaah.

Ok, kuulun selvästi itsekin tuohon vallitsevaan sukupuoleen, mutta rohkenen väittää että olen selvästi  iisimmästä päästä. Minulle on aivan se ja sama jos joku nyt istuu vakiopaikallani ruokapöydässä, jos huomiokentät on yliviivattu vihreällä tussilla eikä vaaleanpunaisella ja voi apua kun pattisalin piilosoitot tulee ortopediselle polille kun oikeasti lipooma kuuluu pehmytosakirurgiaan ja luomi plastiikkaan.. VATTU! En voi muuta sanoa. On syvästi ahdistavaa istua pienessä lääkärinvastaanottohuoneessa ja kuunnella kun 5 sairaanhoitajaa tappelee paperista joka lääkärin pitää allekirjoittaa. Mikä sairaanhoitajia vaivaa? Onko se AMK-status liian painava vai onk sairaanhoitajilla kestokuukautiset? Meidän poliklinikalla ei ole kuin muutama perus-/lähihoitaja/LVM ja ei meidän ammattikunta pingota tälläisistä asioista.

Minä ahdistuin jo 5 minuutissa siellä kanakopissa ja voitte kuvitella mielialalääkkeiden määrän ja elimen koon otsassani kun tätä asiaa puidaan vielä elokuussa kesäsulkujen jälkeen ja ne piilosoitot on hoidettu kenenkään huomaamatta. Ortopedian poliklinikalla. Tai plastiikalla. Siis oikeestaanhan ne lipoomat kuuluu PEHiin. Juu sotketaan vielä kolms tiimi tähän ja mäkämäkämäkämkäämäkmäkljbgskjdhgkasblkjhcg akjxgbkhgkdjygsa!!!!!!!!!!!!

28CM