Tämä bloggaaminen kun nyt tuntuu olevan se ajankohtainen juttu, niin kai minunkin sitten pitää. Ei vaan, jos ihan totta puhutaan oon miettinyt tälläisen aloittamista jo hieman aikaa ja nyt oli tämä kone tässä auki niin ajattelin, jotta nyt jos koskaan..

Saa nähdä millaisia tarinoita alan tänne turisemaan, niitä hauskimpia kun ei voi bostata sellaisen pienen vaitiolovelvollisuuden takia. Joo minäkin olen töissä hoitoalalla (kuten ehkä voi nimestäkin jo päätellä). Tämän alan eri työpaikoilla kun aina on käynissä jos jonkin näköistä säätöä mitä on kiva päästä tänne kertomaan.

Ja vaikka blogini vihreä onkin, en todellakaan ole mikään ekologisuuden suurin puolesta puhuja (vaikka ei siinä tosin mitään huonoakaan ole), johtuu väri ihan vaan siitä että kuuluun kirurgian toimialan duunareihin, ja se jotenkin kovasti kuvastaa mua myös noin ihan siviili-ihmisenä.

Mutta joo, nyt jo kummasti alkaa väsyttämään. Tampereen viileä ulkoilma koirapuiston tuoksuilla terästettynä on jokseenkin voimia vievää. Eikä ehkä aikainen herätys ja IdeaParkin houkutukset mitenkään piristänyt köyhää elämääni.. Onneks on sentää BB-talo ja Martina Aitolehti jota ihmetellä..

Kuulostipa tyhmältä !? Nyt siis oikeasti nukkumaan, toivottavasti nukutte/nukuitte hyvin. Pyydän anteeksi blogini aloittamisen kuivuutta.

-väsynyt vihreä